Rosie Huntington-Whiteley palkattiin alusvaatemalliksi

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Brittiläinen näyttelijä-malli Rosie Huntington-Whiteley palasi taannoin yhteen ex-poikaystävänsä, toimintatähti Jason Stathamin kanssa. Pariskunta erosi viime vuonna, ja syyksi uumoiltiin tuolloin heidän 19 vuoden ikäeroaan.

Nyt Rosie Huntington-Whiteley on kuitenkin otsikoissa jälleen työnsä puolesta. 26-vuotias vaaleaverikkö poseeraa tavarataloketju Marks & Spencerin uutta naistenvaatemallistoa mainostavissa kuvissa. Kaunotar nähdään näyttävissä mainoskuvissa esimerkiksi kukkakuvioisissa alusvaatteissa.

Rosie Huntington-Whiteley seurusteli Stathamin kanssa kolmen vuoden ajan, ennen kuin pari erosi ja palasi jälleen lopulta yhteen. Neitokainen tunnetaan parhaiten työskentelystään Victoria’s Secret ja Burberry -merkkien kanssa. Hän on näytellyt Carly Spencerin roolissa Transformers: Dark of the Moon -elokuvassa. Rosie tullaan näkemään myös tulevassa Mad Max: Fury Road -elokuvassa.