Kielikaunotar Sara Maria YleX:lle: ”Ei saa yöllä unta, kun kaikki rakastaa”

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Jokaisen suomalaisen huulilla on tällä hetkellä yksi nainen, pietarsaarelainen Sara-Marie Forsberg, joka on julkaissut Smoukahontas-nimellä kansainväliseen suosioon päässeitä YouTube-videoita. Kielitaituriksi ja upeaksi laulajalahjakkuudeksi osoittautunut neitokainen oli aamulla YleX:n vieraana. Hän paljasti haastattelussa, miltä huikea suosio on tuntunut.

– En ajatellut, että videoistani tulisi näin suosittuja. Tein videon, laitoin sen verkkoon ja menin nukkumaan. Aamulla sillä oli 100.000 katselukertaa. Tämä on ollut hullua pyöritystä viikon ajan. Ei saa yöllä unta, kun kaikki rakastaa, kommentoi Sara-Marié radiolähetyksessä.

Forsberg osaa matkia hämmästyttävällä lahjakkuudella sitä, miltä eri maailman kielet kuulostavat. Oikeasti hän osaa puhua kuitenkin suomea, ruotsia ja englantia. Neitokainen on asunut koto-Suomen lisäksi lapsena Yhdysvalloissa sekä Britanniassa. YouTube-videoiden julkaisu sai alkunsa oivalluksesta, että kieli-imitaatioilla sai hauskuutettua omia kavereita.