YleX: Kielikaunotar Sara Maria kutsuttiin Ellen DeGeneresin ohjelmaan!

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Pietarsaarelainen Sara-Marie Forsberg on suurin suomalainen nettisensaatio miesmuistiin. Kaunotar oli tänä aamuna YleX-radiokanavan haastattelussa, jossa hän kertoi hieman omista lähtökohdistaan, ja miksi on lähtenyt alunperin kuvaamaan supersuosittuja YouTube-videoitaan.

Suurin paljastus kuultiin kuitenkin, kun Sara-Marié kertoi hieman saamistaan yhteydenotoista. Neitokaisesta ovat kiinnostuneita niin amerikkalainen levy-yhtiö kuin Ellen DeGenereskin.

– Joo, hänen tuottajansa ottivat sieltä yhteyttä. En voi kertoa asiasta sen enempää, mutta jos tilaisuus tulisi esiintyä Ellenin ohjelmassa, ottaisin sen vastaan, kommentoi Sara-Marié YleX:n haastattelussa.

Forsberg kertoi pohtivansa mahdollisuutta tehdä töitä Hollywoodissa, ja hän haluaa käyttää tarjotut mahdollisuudet viisaasti. Yhteydenottoja on tullut medialta kuin eri yhteistyökumppaniehdokkailta niin paljon, että niitä seulomassa on jo kaksi agenttia – oma eno ja Jere-ystävä.