Angelina Jolien syöpäpelko ei ole ohi – uusi leikkaus tulossa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Hollywood-tähdet Brad Pitt ja Angelina Jolie lukeutuvat maailman tunnetuimpiin näyttelijäpariskuntiin. Viime vuonna näyttelijätär paljasti läpikäyneensä rintojen poistoleikkauksen, sillä hänellä todettiin 87% prosentin riski sairastua rintasyöpään.

Angelina Jolie joutuu kuitenkin käymään vielä uudessa leikkauksessa, jotta mahdollinen syövän riski saataisiin varmasti eliminoitua. Tähden asenne on kuitenkin positiivinen, ja hän kiittää ihmisiä saamastaan tuesta.

– Minun täytyy läpikäydä vielä uusi kirurginen operaatio. Olen kuitenkin jutellut useiden upeiden ihmisten kanssa saadakseni apua hoidon seuraavaan vaiheeseen, Angelina Jolie kertoi Entertainment Weekly -lehdelle.

Angelina Jolie nousi otsikoihin viime vuonna vuonna rintaleikkauksien takia, kun Jolie poistatti molemmat rintansa huomattavan syöpäriskin takia. Jolie nousi talouslehti Forbesin listan eniten tienaavaksi näyttelijänaiseksi tienattuaan vuoden aikana 33 miljoonaa dollaria.