Fani näytti keskaria – Justin Timberlake sivalsi heti takaisin

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Monet keikkailevat artistit tietävät, että kesken esiintymisen voi käytännössä tapahtua mitä tahansa. Yleisö saattaa reagoida esitykseen yllättävällä tavalla. Nyt hauska tilanne on sattunut Justin Timberlaken keikalla välispiikin aikaan.

20/20 Experience -kiertueellaan kiertävä mies nimittäin huomasi toisella rivillä istuvan fanin, joka päätti näyttää hänelle keskisormea. Justin ei ollut mielissään käytöksestä, ja reagoi siihen humoristiseen sävyyn torumalla. Timberlake myös imitoi nuorta tyttöä ja esitti tätä suunnittelemassa tekoaan.

– Tiedän mitä meidän pitäisi tehdä, tyttö! Juuri näin, imitoi tähti ja näytteli yleisölle keskisormeaan.

Timberlake on Memphisistä, Tennesseestä kotoisin oleva 33-vuotias poptähti ja näyttelijä. Hän nousi kuuluisuuteen ’N Sync -yhtyeen jäsenenä. Vuonna 2002 julkaistu sooloalbumi Justified oli jättimenestys, ja myös FutureSex/LoveSounds-levy jatkoi samaa linjaa. Viimeisin The 20/20 Experience on niin ikään saanyt hyvän vastaanoton yleisöltä.