Mies mursi hampaansa perunamuusiin – annoksesta löytyi jotain odottamatonta

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Perunamuusi on monen lohturuokaa, koska se on kuohkean ja suussasulavan rakenteensa ansiosta miellyttävää pureskeltavaa. Joskus kuitenkin asiakas voi pettyä ravintolaperunamuusiin, jos se on esimerkiksi muusijauheesta tehtyä. Oregonilainen mies ei nauttinut tippaakaan syömästään ravintolamuusista, joskin syy on hieman erilainen.

Robert Branstetter iski hampaansa Outback Steakhousen muusiin, ja mursi hampaansa. Syy tähän oli se, että muusin joukossa lautasella oli myös posliinisirpaleita. Asiakkaan kaksi hammasta vaurioitui epäonnisen haukkauksen seurauksena.

Omistaja pahoitteli tilannetta ja myönsi, että annoksen joukkoon oli jotenkin päätynyt keittiössä rikkoutuneen lautasen osasia. Branstetter hermostui tilanteesta niin paljon, että haastoi ravintolan oikeuteen ja vaatii ruokapaikalta 48.000 dollarin hyvitystä, uutisoi Huffington Post -lehti.