Mummot lukivat Beyoncen sanoituksia ääneen – meni liian rajuksi

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Amerikkalaisdiiva Beyoncen viimeisin visuaalinen albumi on täynnä hittejä, joista suurin on Drunk In Love. Kappaleesta julkaistiin taannoin remix-versio, jossa kuullaan Kanye Westin räppäämistä. Sanoitukset ovat ronskeja, sillä seksistähän kappaleessa lauletaan.

YouTube
YouTube

On ymmärrettävää, että kun kolme mummoa pääsee tutustumaan hittilaulun sanoituksiin, ilmeet vaihtuvat järkytyksestä kuvotukseen. Nämä kaukaisen dinosaurus-sukupolven naiset tapailevat ääneen sanoja, ja siunailevat maailman menoa. Kyllä se on muuttunut, siitä ei päästä mihinkään!

Ennen vanhaan seksiä vain harrastettiin, siitä ei kerskuttu ääneen kansainvälisissä hittikappaleissa. Mammat toteavat suorasukaisesti voileivän maiskuttamisen välissä, että materiaali on ällöttävää paskaa.