Pariskunta järkyttyi – sipsipussista löytyi mätänevä raato

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Aika ajoin elintarviketeollisuuden tuotoksista paljastuu virhekappaleita, joissa voi olla syötäväksi kelpaamattomia osasia mukana. Olemme kertoneet aikaisemmin esimerkiksi ruokapakkauksista löytyneistä kuolleista hiiristä ja torakoista. Nyt eräs pariskunta löysi sipsipussistaan kuolleen päästäisen.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

Se ei herättänyt Jon ja Elinor Hughesin ruokahalua. Pohjoiswalesilainen pari oli kaikeksi ällötykseksi ehtinyt syödä jo puolet pussin sisällöstä, kun he huomasivat sen pohjalla olevan yllätysbonuksen. Hughesit olivat aikoneet antaa pussin kouluevääksi 9-vuotiaalle Finlay-pojalleen.

– Söimme puolet pussista. Elinor aikoi laittaa loput poikamme lounasevääksi. Olimme kauhuissamme, kun löysimme sen pohjalta hiiren, kertoi Jon Hughes Daily Mail -lehdelle.

Pari valitti sipsien valmistajalle Kettlelle asiasta. Conwy Valleyssa asuvat Hughesit toimittivat yritykselle puoliksi syödyn pussin raatoineen, minkä jälkeen firma pahoitteli asiaa kirjeellä avioparille.