Vanhemmat toteuttivat toiveen – veivät teinipoikansa strippibaariin

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Herrasmiesten klubeilla nähdään yleensä takapuoltaan ketterästi keinuttavia neitokaisia, joiden vartalon muodot hyväilevät silmiä ja toisinaan jopa miesten syliä. Yleensä nuoremmat miehet vain haaveilevat aidolla strippiklubilla vierailemisesta.

Nyt 19-vuotias Jake Stoneking on saanut vanhemmiltaan mieluisan lahjan, kun hänet vietiin strippibaariin katsomaan tangoilla tanssivia naisia. Yhdysvaltojen Oregonissa asuva Stoneking pääsi vanhempiensa kustantamana paikalliselle Jiggles-strippiklubille, sillä ”tissibaarissa” vieraileminen oli kirjoitettu pojan toivomuslistalle.

Jake Stoneking sairastaa vakavaa aivosyöpää. Strippiklubin jälkeen toivomuslistalle on kirjoitettu tatuoinnin ottaminen, UFC-ottelun näkeminen ja karhun metsästäminen. Poika kertoi viihtyneensä klubilla, tosin nyt paikan omistaja on ollut harmissaan, ettei tiennyt erityisvieraan visiitistä etukäteen. Hän olisi kuulemma tahtonut järjestää Jakelle jotain spesiaalia harvinaislaatuisen tilanteen vuoksi. Jake on nyt ilmaissut, että tahtoisi klubille uudestaan.