Ilouutisia Rillit huurussa -sarjan faneille

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Rillit huurussa, eli The Big Bang Theory, lukeutuu tämän hetken suosituimpien tilannekomediasarjojen joukkoon. Kämppiksinä asuvien fyysikoiden elämän ympärillä pyörivä sarja on voittanut lukuisia palkintoja. Sarjan seitsemäs kausi alkoi Yhdysvalloissa syyskuussa.

Rillit huurussa -faneille on nyt ilouutisia. Sarjan tulevaisuus oli taannoin vaakalaudalla sen näyttelijöiden vaatimien palkankorotusten vuoksi, mutta nyt sarjan vahvistetaan jatkuvan vielä tovin televisiossa. Tilannekomediaa Yhdysvalloissa esittävä CBS-kanava ilmoitti sen jatkuvan vielä ainakin kolmen tuotantokauden verran.

Rillit Huurussa on Yhdysvalloissa tämän hetken suurimmat katsojaluvut keräävä komediasarja. Sen jatkuminen tarkoittaa sitä, että sarjasta tulee yhteensä vähintään kymmenen tuotantokauden kestoinen. CBS-kanavan puheenjohtajan mukaan yhtiö työskentelee mielellään sarjan näyttelijäkaartin ja sen taustalla olevien Chuck Lorren ja Steve Molaron kanssa.