Koiransa nainut nainen: ”Miehet eivät tule lähellekään makuuhuonetta!”

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Kerroimme vastikään koiransa Sheban kanssa naimisiin menneestä brittiläisestä Amanda Rogersista. Nainen oli ollut aiemmin liitossa miehen kanssa, eikä se toiminut, joten Rogersille luontevaa oli siirtyä tämän jälkeen eläimiin. 200 hengen häät pidettiin Kroatiassa Splitin kaupungissa.

Nyt tuore aviovaimo on ollut This Morning -ohjelman haastattelussa, jossa hän paljasti asioita liitostaan Sheba-koiran kanssa. Hän kuvasi parin yhteyttä syväksi ja kertoi alistuvansa eläimen tahtoon. Ilmeisesti Amanda kuitenkin harrastaa seksiä miesten kanssa, vaikka onkin naimisissa koiransa kanssa.

– Miehet eivät tule lähellekään makuuhuonetta, jos hän ei hyväksy heitä. Joskus pakotin miehen nukkumaan koiran pedissä kokonaisen viikon, kertoi 46-vuotias Amanda Rogers ohjelmassa.