Naisräppärin asuvalinta yllätti – ei kai tässä ole tuleva trendi?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Hiphop-maailmassa on viime aikoina nähty lukuisia nousevia naispuolisia artisteja. Eräs puhutuimmista uusista naisräppäreistä on australialainen Iggy Azalea. Rohkeissa asuissa usein nähtävä Iggy syytti taannoin Miley Cyrusia tyylinsä varastamisesta.

Viikonloppuna aussitähti kuvattiin esiintymässä MTV Woodie Awards -gaalassa Teksasin Austinissa, Yhdysvalloissa. Iggyn erikoinen asuvalinta puhuttaa nyt kovasti, sillä siitä ei välttämättä toivota tulevan kauden nousevaa trendiä. Kuvat eivät ehkä tee sekä asulle että artistille oikeutta.

24-vuotias Izzy Azalea julkaisi taannoin Change Your Life -musiikkivideon, jossa hän esittää burleskistripparia. Sydneyssä syntynyt naisräppäri nähdään pätkällä yläosattomissa, kun hän nousee ilman bikiniyläosaa ylös uima-altaasta. Iggy kiehnää myös sängyn päällä alusvaatteisillaan tiikerinpoikasen kanssa.