I’m Too Sexy -hitin Right Said Fred tekee paluun – tältä yhtye näyttää nyt

Viihdeuutiset · Stara.fi

23 vuotta sitten Suomessakin tanssittiin villisti ykköshittiä I’m Too Sexy, joka nosti esittäjänsä Right Said Fredin kertaheitolla suosikkiyhtyeiden joukkoon. Yhtye hajosi vuonna 1996, mutta on nyt tekemässä taas paluuta.

Viikonloppuna Right Said Fred kuvasi uuteen paluusingleensä musiikkivideota Etelä-Lontoossa. Veljekset näyttävät ikääntyneen melkoisesti vuosikymmenten varrella.

Splash
Splash
Splash
Splash

Megahitti I’m Too Sexy jäi Right Said Fredin ainoaksi varsinaiseksi hitiksi, vaikka esimerkiksi Don’t Talk Just Kiss ja Deeply Dippy käväisivät pikaisesti muun muassa Suomen discolistoilla. Vuonna 2001 alussa Right Said Fred kokosi taas rivinsä, mutta hajosi heti uudelleen. Toinen paluuyritys tehtiin vuonna 2006. Nyt on siis vuorossa kolmas yritys, joka alkoi viime vuonna Yhdysvalloissa julkaistulla Raise Your Hands -singlellä, mutta ei saanut mainittavaa suosiota.