Rihanna ja Drake lemmenleikeissä Lontoossa

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Kerroimme äskettäin laulajatar Rihannan ja Chris Brow’nin mahdollisesta yhteenpaluusta, kun pari on tekstaillut yli viikon verran hyvin tiiviisti. Vielä kauemmin laulajaneitokainen on pitänyt yhtä toisen exän, Draken kanssa.

Nyt Rihanna ja Drake on nähty Lontoon Cirque Le Soirin näytöksessä hyvin läheisissä tunnelmissa ja pari oli vaihtanut katsomossa intohimoisia suudelmia. Yleisön joukosta kuiskitaan, että he olivat pusutelleet kielisuudelmia koko illan, eikä kenellekään jäänyt epäselväksi parin romanttinen status. Rihanna ja Drake ovat matkustelleet viime aikoina yhdessä Euroopassa ja heidät on nähty muunmuassa Amsterdamissa ja Pariisissa.

26-vuotias Rihanna on Grammy-palkinnon voittanut barbadoslainen r&b-artisti, malli ja näyttelijä. Hän on myynyt maailmanlaajuisesti yli 20 miljoonaa albumia. Neitokaisen tunnetuimpiin kappaleisiin lukeutuvat Diamonds, Pour It Up, We Found Love, Where Have You Been, S&M, Man Down, Umbrella ja Don’t Stop The Music.