Beyoncen huikeat uimapukukuvat loksauttavat leuat

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Popkaunotar Beyonce on ollut koko uransa ajan esimerkki kurvikkaammasta naiskauneudesta. Hän kerrytti kiloja raskautensa aikana, mutta on sen jälkeen laihtunut hurjasti. Kuvista päätellen poppari ei ole koskaan ollut paremmassa kunnossa – hänen hoikkuuttaan on jopa kritisoitu.

Tublr
Tublr

Nyt Beyonce julkaisi Tumblr-sivullaan uimapukukuvia, jotka todistavat, että räppäri Jay-Z on onnekas mies. Tähti nähdään otoksissa mustassa, punaisessa ja tiikerikuvioisessa uima-asussa. Popparin vartalossa ei näytä olevan tippaakaan ylimääräistä.

32-vuotias houstonilaissyntyinen laulajatar tunnetaan siviilissä nimellä Beyonce Giselle Knowles-Carter. Hän nousi kuuluisuuteen Destiny’s Child -yhtyeestä, jonka jälkeen neito on saavuttanut upean menestyksen soolourallaan. Beyoncella on pikkusisko Solange, joka on myös onnistunut luomaan itselleen uran viihdealalla. Hänen aviomiehensä on räppäri-tuottaja Jay-Z.