Elefanttiemo pelasti pienokaisensa mudasta – silminnäkijä kuvasi urotyön

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Monen tenavan äiti on tälläkin hetkellä pelastamassa lastaan loukkaantumasta tai pulasta. Etenkin taaperoikäiset pienokaiset saattavat aiheuttaa vanhemmilleen harmaita hiuksia, kun juuri kävelemään oppineet lapset tahtovat kokeilla kaikkea, joskus hieman huonollakin tuloksella.

YouTube
YouTube

Elefantin poikaset ovat todella suloisia veitikoita, kun ne tepastelevat savanneilla huolettomasti isot korvanlehdet ja kärsä heiluen. Kuten tiedetty, suojelevat lauman vanhemmat yksilöt jälkikasvuaan todella tarkasti, ja nyt verkkovideolla näytetään erään norsuäidin esimerkillinen toiminta.

Pieni elefanttivauva on vahingossa lipsahtanut mutakuoppaan ja koko muu lauma ihmettelee pikkunorsun temmeltämistä ravassa. Valitettavasti poikanen ei pääse kuopasta omin avuin ylös ja sen emo auttaa hienosti sitä kärsällään. Video on kuvattu Etelä-Afrikassa Addo Elephant National Parkissa.