Gemma Atkinson näyttäytyi rannalla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Brittiläinen glamour-malli ja näyttelijätär Gemma Atkinson on noussut kotimaassaan tunnetuksi erityisesti suositun Hollyoaks-saippuasarjan kautta. 28-vuotias tähti on myös nähty lukuisissa rohkeissakin kuvissa, sillä hän ryhtyi taannoin fitness-malliksi.

Gemma Atkinson kuvattiin viikonloppuna lomatunnelmissa uimarannalla melko näyttävässä kunnossa. Ura fitness-mallina on tuottanut tulosta, ja nykyisin kaunottaren vartalo hipoo täydellisyyttä. Ei siis ihme, että myös paparazzit ovat innoissaan neitokaisen perässä.

Hyväntekeväisyyttä paljon harrastanut Gemma Atkinson on tehnyt mallintöitä ja poseerannut lukuisten lehtien sivuilla. Hänet on nähty myös kansikuvissa muiden muassa lehdissä, kuten FHM, Maxim, Arena, Zoo Weekly ja Nuts. Neito oli aiemmin kihloissa Marcus Bentin kanssa, mutta pari on jo eronnut. Tällä erää Atkinson seurustelee Liam Richardsin kanssa.