Emännän ihmepelastuminen! Koira teki vahingossa Heimlichin otteen

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Koirat ovat ihmeellisiä, uskollisia eläimiä. Kerroimme äskettäin sankarikoirasta, joka pelasti vanhuksen Vantaalla. Kuono.fi-sivustolla alunperin uutisoidussa tapauksessa 80-vuotias ilman ulkovaatteita ollut nainen sai apua Ilpo-koiran vaiston ansiosta, ja pelastui kylmettymiseltä.

Nyt Britanniassa on sattunut myös onnekas pelastustapaus, jossa spanieli Mollypops suoritti vahingossa Heimlichin otteen tukehtuvalle emännälleen Rachel Hayesille. Karamellin suuhunsa napannut 40-vuotias nainen oli tukehtua herkkuun, kun koira laittoi tassut hänen ympärilleen ja tönäisi emäntää selkään sellaisella voimalla, että tukos aukesi kurkusta.

– Se on upea sankari. Aloin vain itkeä ja sanoin sille, että rakastan sitä. Se tuli antamaan halauksia ja otin sen syliin. Uskon sen olevan iloinen, että olen elossa, koska muuten se olisi jäänyt aivan yksin, kommentoi Rachel Hayes koiraansa Daily Mirror -lehdelle.

Hayes on elänyt yksin Mollypops-koiran kanssa Drefach Felindressa Carmantshiressa siitä lähtien, kun hänen äitinsä kuoli kolme vuotta sitten. Ikionnellinen emäntä kertoi palkinneensa otuksen urotyöstä herkkuruoalla.