Mick Jaggerin tyttöystävä löydetty kuolleena – teki itsemurhan

Viihdeuutiset · Stara.fi

Rocktähti Mick Jagger tunnetaan maailman suosituimpiin yhtyeisiin lukeutuvan The Rolling Stonesin keulahahmona. Muusikkomies on vuosien varrella elänyt todellista rokkarin elämää huumeiden ja alkoholin parissa. Viime vuonna hän täytti 70 vuotta.

Nyt Jagger on saanut järkyttävän suru-uutisen, kun hänen tyttöystävänsä L’Wren Scott on löydetty kuolleena. Poliisin mukaan Scott teki itsemurhan hirttäytymällä New Yorkin 11th Avenuella sijaitsevassa kodissaan.

Mick Jagger, oikealta nimeltään Sir Michael Philip Jagger, syntyi opettajaisän ja poliitikkoäidin esikoiseksi. Jagger suoritti akateemisen koulutuksen huippuarvosanoin, mutta elämän suunta muuttui muusikon urahaaveiden myötä. Hänen Rolling Stones -yhtyeensä juhli taannoin 50-vuotisjuhliaan. Jagger aateloitiin kymmenen vuotta sitten. Hänet tunnetaan musiikillisen menestyksen lisäksi naisseikkailuistaan. Mick Jagger on ollut naimisissa kahdesti, seitsemän vuotta Bianca De Maciaksen kanssa ja yhdeksän vuotta malli Jerry Hallin kanssa. Muusikolla on seitsemän lasta neljän eri naisen kanssa.