Sarasvuon ohjelma floppasi rajusti – lopetetaan kesken kauden

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kotimaiset keskusteluohjelmat herättävät usein runsaasti julkista keskustelua niin lehtien palstoilla kuin verkkosivuilla ja sosiaalisessa mediassa. Harva ohjelma on kuitenkaan viime aikoina saanut aikaan niin paljon keskustelua kuin Jari Sarasvuon nimikko-ohjelma.

Kohun vuoksi tuleekin nyt hienoisena yllätyksenä, että Nelonen ja tuotantoyhtiö Aito Media ovat sopineet Sarasvuo-ohjelman lopettamisesta. Nelonen kertoi asiasta tänään verkkosivuillaan. Nelosen mukaan ohjelman lopettamisen syynä olivat sen saamat odotettua heikommat katsojaluvut.

Päätös tuli todellisena uutispommina, sillä sen mukaan suorana lähetyksenä esitetyn ohjelman tekeminen päättyi välittömästi. Viime viikon torstaina esitetty jakso jäi viimeiseksi, vaikka alunperin tuotantokauden oli määrä jatkua huhtikuun loppuun saakka.

– Harmittaa että jouduimme päätymään tällaiseen ratkaisuun, sillä ohjelman tekijät ovat tehneet ohjelmaa suurella sydämellä ja kunnianhimolla, Nelonen Median kotimaisten ohjelmien ohjelmapäällikkö Olli Suominen kertoo kanavan verkkosivuilla.