Rihanna diivaili yllättävässä paikassa – heitti miehen ulos vessasta

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Jotkut kuuluisuudet humaltuvat maineestaan niin paljon, että äidin opettamat käytöstavat unohtuvat kokonaan. Esimerkiksi poptähti Rihanna ei paljoakaan mieti, mitä hänen teoistaan nykyään ajatellaan. Viimeksi hän heitti epäonnisen uroksen ulos miestenvessasta kädestä ohjaten.

Syynä oli se, että Rihanna halusi itse käyttää kyseistä wc-koppia. Tilanne tapahtui Zouk-ravintolassa Manchesterissa. Daily Mail -sivusto tallensi videon, jossa poikaystävä Drake suuntasi myös vessoille, eikä ole selvää olivatko he sisällä samaan aikaan. Huhuja lemmenseikkailusta on jo ehtinyt kiiriä ympäri maailmaa.

Pari vietti 16 vieraansa kansa privaattia iltaa syömällä ja juhlimalla ravintolassa aamun tunteihin asti. Laskun kerrotaan olleen noin 7.000 dollaria. Lähde kertoi E! News -sivustolle, että koko paikka suljettiin julkkisten seuruetta varten.

Poppari Rihannan kerrottiin äskettäin olevan addiktoitunut juustonaksuihin. Hän on erittäin mieltynyt Wotsits-merkin naksuihin ja tilaa niitä aina hotellisviitteihinsä ja limusiiniinsa. 26-vuotias laulaja on kummallisen mieltymyksensä takia henkilökuntansa naurun kohde, koska vaatii herkkuja mukaan joka tilanteeseen.