Vakava suhde! Rihanna ja Drake seurustelevat

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Poppari Rihanna on liikkunut viime vuosina kahden miehen välillä. Räppärit Drake ja Chris Brown ovat jopa tapelleet julkisesti tähden takia. Nyt hän näyttää valinneen kumppaninsa, sillä Ri-Rin ja tunteellisen Draken suhde näyttää edelleen vakavaksi.

26-vuotias kaunotar on erityisen tyytyväinen siihen kuinka hyvin kanadalaisräppäri kohtelee häntä verrattuna mielivaltaisesti käyttäytyvään Browniin. Drake onkin onnensa kukkuloilla, mutta hän on myös tehnyt kullalleen rajat selväksi. Rihanna ei saa olla missään tekemisissä Chris Brownin kanssa suhteen aikana.

– Drake on tehnyt selväksi, että jos asiat menevät vakavaksi, hän ei halua Rihannan puhuvan Chrisille. Miehet eivät tule koskaan tulemaan hyvin toimeen keskenään, kertoi lähde Daily Star -lehdelle.

Pari on nähty viime aikoina yhdessä muun muassa Lontoossa, Pariisissa ja Amsterdamissa. Rihannalla ja Drakella oli lyhyt romanssinpoikanen vuonna 2009, ja pidempiaikainen piiritys näyttää tehneen tehtävänsä. Popparin yhteys Browniin on ongelma, sillä huolimatta pahoinpitelystä Rihanna ei ole kyennyt katkaisemaan kokonaan yhteyttä väkivaltaisena pidettyyn rap- ja r&b-tähteen. Chris on viettänyt viime kuukaudet vieroituksessa vihanhallintaongelmiensa takia.