Rita Ora bikineissä – muodokkuus on vakava asia

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Brittiläinen poplaulaja Rita Ora erosi taannoin DJ-poikaystävästään Calvin Harrisista. Sittemmin pari palasi takaisin yhteen ja on edustanut onnellisesti yhdessä viihdealan tilaisuuksissa. 23-vuotias laulajatar työstää tällä hetkellä videota uudelle I Will Never Let You Down -kappaleelle.

Hänellä on kuitenkin aikaa myös rentoutua bikinisillään. Tulokset nähdään Instagram-tililtä, jossa Rita poseeraa vihreässä uima-asussa. Otoksessa laulajalla on vakava ilme, mutta muodot kohdillaan.

Oran uuden I Will Never Let You Down -kappaleen on tuottanut poikaystävä Calvin Harris. Laulu tullaan näkemään Rimmel London -merkin mainoksessa. Rita Ora vierailee tulevaisuudessa Iggy Azalean The New Classic -debyyttialbumilla. Hänet nähdään myös kohutussa Fifty Shades of Grey -elokuvassa Christian Greyn roolihahmon Mia-siskona.