Selena Gomez seksikkäänä vieroitushoidon jälkeen

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Amerikkalaistähti Selena Gomez oli äskettäin vieroitushoidossa, mutta nyt neitokainen on paremmassa kunnossa kuin koskaan ennen. Hän on myös osoittanut yhteenpalaamisen merkkejä on-off-poikaystävänsä Justin Bieberin kanssa. Pari nähtiin äskettäin Dallasissa yhdessä.

Selena palasi keikkalavoille, ja hänet nähtiin vastikään konsertoimassa Borderfest-tapahtumassa McAllenissa, Teksasissa. Tummaverikkö oli valinnut lavalle seksikkäitä esiintymisasuja, joista ei näyttävyyttä puuttunut. Gomez vaikutti säteilevältä ja hyväkuntoiselta, joten vieroitushoito näyttää tehneen hänelle hyvää.

21-vuotias Selena Gomez passitettiin taannoin vieroitushoitoon mielialalääkkeiden, alkoholin ja kannabiksen liiallisen käytön takia. Toipumisen jälkeen hän vietti Dallasissa aikaa Justin Bieberin kanssa. Popparit kävivät yhdessä ostoksilla ja syömässä pienen seurueen kanssa. Justin latasi muutamaa päivää aiemmin Instagramiin Selenan kuvan ja kutsui naista prinsessaksi.