Taiteilija oksensi Lady Gagan päälle – kyseenalainen show ihmetyttää

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Popmusiikin maailmassa tärkeintä on hyvä show. Tällainen voidaan saavuttaa todellisin lahjoin – tai sitten käytetään hyväksi rankkoja shokkielementtejä, kuten ihmiskehon eritteitä. Kun vielä 1980-luvulla Michael Jacksonin ja Whitney Houstonin kaltaiset tähdet inspiroivat yleisöä laulutaidoillaan, on Lady Gaga joutunut turvautumaan muihin keinoihin.

YouTube
YouTube

Nainen esiintyi äskettäin SXSW-festivaaleilla ja se, mitä tapahtui lavalla, saattoi olla Gagan pikkumonstereiden viime viikon kohokohta. Taiteilija nimittäin oksensi esityksen aikana vihreää limaa popparin päälle. Sormet kurkkuun ja hurmosta kehiin – tämäkö on popmusiikin huipentuma näinä päivinä?

Tähti pääsi vastikään otsikoihin poseerattuaan SXSW-tapahtuman takahuoneessa Semi Precious Weapon -yhtyeen laulajan Justin Tranterin ja artisti lady Starlightin kanssa. Otoksessa Lady Gaga vilautti kuvaajalle rintojaan, joskin nännit oli peitelty ristiteipillä.