Nicole Coco Austin julkaisi taaperokuvansa

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Rap-tähti Ice-T:n Coco-vaimo omaa lapsenmieltä, mitä tulee Instagram-päivityksiin. Taannoin julkkisrouva teki pepukkaan lumiakan, ja otti siitä kuvan. Nainen nauroi omalle vitsilleen, sillä omaahan hän viihdemaailman suurimpiin lukeutuvan takamuksen.

Cocon viimeisin Instagram-otos jatkaa samaa pepputeemaa. Tosin nyt ollaan seksikkäästä kaukana, ja lähennellään enemmän söpöyttä. Realitykaunotar esitteli faneilleen itsestään suloisen lapsuudenkuvan, jossa on kuitenkin pääosassa hänen takapuolensa.

– Ensimmäinen peppukuvani! En ole edes yksivuotias, ja yritin jo näyttää peppuvakoani! Todella hauskaa, kirjoitti Coco blogiinsa.

34-vuotias blondi tähditti aiemmin siippansa kanssa Ice Loves Coco -sarjaa. Pari ilmoitti äskettäin keskusteluohjelmassa, ettei aio jatkaa ohjelman kuvaamista kolmannen tuotantokauden jälkeen, mikä tuli päätökseen viime vuoden puolella. Molemmat tähdet aikovat keskittyä muihin projekteihinsa. He suunnittelevat muun muassa yhteistä talk show’ta.