Huipputimmiä peppua ei voi olla tuijottamatta – paljastuikin mieheksi!

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Hyvä peppu on aina hyvä peppu – sukupuolesta riippumatta. Kerroimme äskettäin Fousey-nimisestä YouTube-koomikosta, joka hämmensi kadulla ihmisiä pukeutumalla tiukkoihin legginseihin. Miehet reagoivat kiinnostavilla tavoilla, kun he tajusivat ihailleensa kadulla toisen miehen peppua.

YouTube
YouTube

Nyt kyseinen ratkiriemukas verkkovideo on saanut jatkoa. Siinä Fousey nähdään kauniin naisen kanssa. Tuntemattomat miehet saavat arvioida, kumman peppu on timmimpi ja miellyttää silmää enemmän.

Ne, jotka valitsevat huppupäisen Fouseyn ahterin paremmaksi, saattavat yllättyä, kun pinkin hupun takaa paljastuukin silkkaa ilkikurista äijäenergiaa. Urokset nolostuvat silminnähden tuijoteltuaan toisen miehen pakaralihaksia.