Karmaiseva löytö salaatista – hyvästit ruokahalulle

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Toisinaan ihmiset löytävät ravintola-annoksista jotain sinne kuulumatonta ja yleensä ällöttävistä löydöksistä uutisoidaan näyttävästi. Näin kävi myös New Yorkissa, kun manhattanilainen nainen oli nauttinut lounassalaattiaan ja löysi vihreän herkun keskeltä eläimen pään.

Robin Sandusky oli tilannut toimistoonsa kuuden dollarin arvoisen salaatin Guy & Gallard -nimisestä ravintolasta. Muutaman suullisen jälkeen nainen oli katsonut haarukkaansa ja ihmetellyt näkyä. Aluksi hän luuli, että hänen haarukassaan oli parsaa, mutta tarkempi tarkastelu osoitti, että suupalalla olikin silmä ja eturaaja. Katso kuva tästä.

Nainen pani löytämänsä liskon pään takaisin salaattirasiaan ja se toimitettiin takaisin ravintolaan. Pikaruokalan johtaja oli kauhistunut löydöstä ja päivitteli, ettei samankaltaista ole sattunut koko hänen uransa aikana. Robin sai rahat takaisin.

– En ole koskaan edes nähnyt liskoja New Yorkissa, Hell’s Kitchenin alueella sijaitsevan ravintolan johtaja manasi New York Postille.