Kelly Brookin rintavaolla voisi myydä mitä vain

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Brittiläinen glamourmalli Kelly Brook seurustelee parhaillaan Gladiators-televisio-ohjelmasta tutun David McIntoshin kanssa. Hänen urheilutottumuksensa näyttävät vaihtuneen toiminnallisempiin lajeihin, sillä äskettäin kaunotar bongattiin kickboxing-treeneissä.

On vanha totuus, että seksi myy mainonnassa, ja Kelly Brookin muhkea rintavako saisi todennäköisesti katsojan kiinnostumaan periaatteessa mistä tahansa. Nyt tähti nähdään oman Audition-hajuvetensä mainoksessa alusvaatteisillaan. Video on kerännyt yli 30.000 katselukertaa YouTube-palvelussa.

Mainosmallina ja näyttelijättärenä nimeä saanut Brook on deittaillut paljon julkkismiehiä. Hän oli vuoteen 2004 asti seitsemän vuoden suhteessa näyttelijä Jason Stathamin kanssa. Hollywood-tähti Billy Zanen jälkeen kurvittaren seurusteluhistoria on täynnä urheilijoita. Kelly oli aiemmin on-off-suhteissa rugbytähtien Thom Evansin ja Danny Ciprianin kanssa. 27-vuotias David McIntosh näyttää toistaiseksi vieneen viettelijättären sydämen mennessään.