Kelly Osbourne poistaa tatuointejaan

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Osbournen rokkariperheen tytär Kelly Osbourne erosi taannoin yllättäen poikaystävästään, julkkiskokki Matthew Mosshartista. Pari meni viime kesänä kihloihin ja suunnitteli menevänsä naimisiin tänä vuonna.

Matthew Mosshart ei ole ainoa, jonka Kelly Osbourne jättää taakseen tänä vuonna. Neitokainen on nimittäin poistattamatta jo kolmatta kertaa vanhoja tatuointejaan. Osbournen perheen tytär kuvailee prosessia blogissaan kivuliaaksi, ja neuvoo nuoria olemaan tarkkoja sen suhteen, mitä tatuoittavat iholleen.

– Olen nyt läpikäymässä kolmatta tatuointien poistoani. Koko päivän olen sanonut itselleni ”ei tulosta ilman kipua” ja ”kipu on kauneutta”… Tämä kokemus on opettanut minulle, että kannattaa miettiä ennen kuin ottaa mustetta iholleen, Kelly Osburne kirjoitti.

Kelly Osbourne poistatti ensimmäiset tatuointinsa laseroperaation avulla vuonna 2010. Hän ei kuitenkaan aio hankkiutua kaikista ihonsa kuvista eroon. Tähti haluaa säilyttää esimerkiksi tatuoinnin, jonka hän jakaa veljensä Jack Osbournen kanssa.

Kelly kirjoittaa parhaillaan kirjaa ja valmistautuu lanseeraamaan oman vaatekokoelmansa. Nuorempana huumeongelmien kourissa taistellut neito on läheisissä väleissä äitinsä Sharon Osbournen kanssa. Rokkimamma kommentoikin eron jälkeen, että toivoisi jälleen tyttärensä palaavan takaisin pelikentälle ja alkavan deittailla uusia miehiä.