Uskomaton näky: Kolumbian presidentti laski alleen kesken puheen!

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Ihmeellisiä näkyjä tallennetaan aika ajoin videokameralle, ja äskettäin Kolumbian presidentin kampanjapuheen aikana nähtiin jotain, mitä ei tule vastaan joka päivä. Juan Manuel Santos kampanjoi tullakseen valituksi uudelleen virkaansa.

YouTube
YouTube

62-vuotias presidentti laski kuitenkin alleen kesken Barranquillassa pidetyn puheen. YouTube-videolla voi nähdä, kuinka hänen housuihinsa ilmestyy märkä lantti alapään kohdalle puheen aikana. Santosin ei tiedetä kärsivän mistään sairaudesta. Hän jatkoi puheensa loppuun asti tietämättä nolosta ongelmasta.

Märkä alue muutti silti puheen aikana kokoaan huomattavasti. Santos valittiin presidentiksi vuonna 2010. Häntä pidetään maassaan rauhantekijänä. Mies on yrittänyt auttaa naapurimaa Venezuelaa ratkaisemaan poliittista kriisiään, ja tehnyt selkeitä eleitä Kolumbian oman sisällissodan lopettamiseksi.