Mikä tatuointi! Tätä Miley Cyrus taitaa katua tulevaisuudessa

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Hollywoodissa mauttomuus tuntuu kiteytyneen nykyään yhteen nuoreen tähteen – Miley Cyrusiin. Poppari sopisi eksentrisyytensä vuoksi paremmin Aasian musiikkimarkkinoille, mutta kun ottaa huomioon, millaisista kantrihenkisistä naapurintyttöimagoista julkisuus sai alkunsa, länsimaiden täytyy vain niellä lopputulos sellaisenaan.

Cyrus ei ole ainoa lapsitähti, jolla menee liian lujaa. Teinien idoli Justin Bieber otti äskettäin itselleen uuden tatuoinnin. Nyt Miley on tehnyt saman, ja tämä ihokuva piirrettiin tähden alahuuleen. Kyseessä on kissan näköinen suruhymiö, joka näyttää itkevän.

Parikymppisellä Mileyllä kuva voi vielä olla hieno, mutta sitten kun tähti täyttää 55 vuotta, hän voi olla asiasta eri mieltä. Onneksi on keksitty laser, jolla tällaisia ihokuvia voi otattaa pois. Pääsemme ihastelemaan Cyrusin omintakeista tyyliä Suomessa kesäkuussa, kun neitokaisen Bangerz-maailmankiertue rantautuu tuolloin Helsingin Hartwall-areenalle.