Myleene Klass esitteli bikinivartalonsa

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Brittiläinen julkkiskaunotar Myleene Klass lomailee usein eksoottisissa kohteissa, joissa hänet ikuistetaan näyttäviin bikinikuviin. Tällä kertaa ex-poppari ja nykyinen TV-juontaja on nähty Etelä-Afrikassa.

Vuosi sitten avioeron kokenut Myleene näytti jälleen nauttivan elämästä mysteerimiehen kanssa, sillä hän ei jäänyt ilman huomiota uima-altaalla. Klassin olkaimeton bikiniasu oli naisen omasta Littlewoods-mallistosta.

35-vuotias Myleene Klass liittyi Hear’Say -yhtyeeseen vuonna 2001, kun se muodostettiin Popstars-realityohjelmassa. Bändi ehti julkaista kaksi levyä, Popstars ja Everybody. Tämän jälkeen soolouralle lähtenyt tähti on sittemmin siirtynyt TV- ja radiojuontajaksi. Hän erosi viime huhtikuussa aviomiehestään Graham Quinnista, minkä jälkeen uusi rakkaus on antanut odottaa itseään.