Lordella ja Taylor Swiftillä lesbosuhde?

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Uudesta-Seelannista on maailman tietoisuuteen noussut äskettäin Lorde-niminen poppari, joka tunnetaan muun muassa albumistaan Pure Heroine. Singlelohkaisu Royals on saanut paljon radiosoittoa Suomessakin. Lorde on herättänyt julkisuudessa huomiota, koska näyttää paljon 17 ikävuottaan vanhemmalta.

Nyt Lordea on haastateltu australialaiseen radio-ohjelmaan, jossa otettiin puheeksi hänen ystävyytensä Taylor Swiftin kanssa. Juontaja Kyle Sandilands kyseli parivaljakon keskinäisestä suhteesta, ja joutui korjailemaan sanojaan rinnastettuaan naiset lesbona tunnettuun Ellen DeGeneresiin. Lorde hermostui.

– Mitä tarkoitat, yhdessä kuin Ellen? Onko lesboissa jotain vikaa? Kommentoi tähti KIIS FM -radion ohjelmassa, eikä kieltänyt tai myöntänyt suhteen mahdollisuutta.

Uusiseelantilainen Lorde, eli Ella Marija Lani Yelich-O’Connor, syntyi Takapunassa ja kasvoi Aucklandin Devonportissa. Neitokainen on julistanut itsensä feministiksi. Hänellä on raportoitu olleen tämän vuoden alussa suhde maanmieheensä James Loween, joka menestyy valokuvaajana. Voi kuitenkin olla, että hän on nyt kiinnostunut myös tytöistä.