YleX: Kielikaunotar Sara Marialle poikkeuksellinen kunnianosoitus

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Pietarsaarelainen Sara Maria Forsberg on maailmallakin huomiota niittänyt YouTube-ilmiö, jonka kielelliset taidot ja lauluääni ovat aivan omaa luokkaansa. Naista on kosiskeltu jo Ellen DeGeneresin keskusteluohjelmaan ja viihdemaailman ovet ovat avautumassa 19-vuotiaalle kyvylle rapakon takana.

YouTube
YouTube

Ei siis ihme, että koti-Suomessakin Sara Mariaa viedään kuin viimeistä päivää. YleX uutisoi, että hän saa tänään iltapäivällä Pietarsaaren kaupungin avaimen. Sen luovuttaa kaupunginjohtaja Mikael Jacobsson, joka on innoissaan Smoukahontaksen kotikaupungilleen tuomasta näkyvyydestä.

– Menestys osoittaa sosiaalisen median voiman lahjakkuuden esiintuomisessa. Voimme olla ylpeitä siitä, että kaupungissamme on juuri tällainen monipuolisesti lahjakas nuori henkilö, jolla on ilmeisimmin edessään loistava tulevaisuus, kommentoi Jacobsson YleX-kanavalle.

Forsberg kertoi äskettäin radiohaastattelussa, että yöunet ovat jääneet vähemmälle mediapyörityksen ansiosta. Hän osaa matkia hämmästyttävällä lahjakkuudella sitä, miltä eri maailman kielet kuulostavat. Tämän lisäksi Smoukahontas on julkaissut videon, jossa esittelee eri musiikkityylejä.