Scarlett Johanssonin alastonkuvat vuotivat nettiin!

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Yhdysvaltalainen elokuvakaunotar Scarlett Johansson kuuluu viihdemaailman upeimpiin kurvittariin. Hän on tällä hetkellä raskaana ja odottaa lasta poikaystävälleen, ranskalaistoimittaja Romain Dauriacille.

Neitokainen oli jo lapsena hurmaavan näköinen, kuten näkyi tähden taannoisista lapsuuskuvista. Eniten suurta yleisöä kuitenkin kiinnostavat Scarlettin nykyiset kuulumiset, ja mitä vähäpukeisempana hänet nähdään sen parempi. Johansson on nyt riisunut kameran edessä Under the Skin -elokuvan kuvauksissa, ja kuvat ovat päätyneet verkkoon. Scarlett esittää elokuvassa Skotlantiin rantautunutta alienia, joka viettelee miehiä.

New Yorkissa syntynyt Scarlett Johansson on deittaillut monia julkkiksia, kuten näyttelijä Josh Hartnettia. Hän meni naimisiin vuonna 2008 Ryan Reynoldsin kanssa, ja pari erosi kahta vuotta myöhemmin. Tällä hetkellä tähti tapailee vuonna 2012 tapaamaansa journalisti Romain Dauriacia. Pari meni viime vuoden syyskuussa kihloihin.