Courtney Love tietää Malesia-lentokoneen olinpaikan? ”Katsokaa tarkemmin!”

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Malesiasta Kiinaan matkalla ollut matkustajakone ja sen kohtalo puhuttaa maailmaa. Viimeksi CNN-uutisankkuri Don Lemon heitti ilmoille kysymyksen yliluonnollisesta katoamisesta. Moni saattaakin hieroskella päätään pohtiessaan, miten 200 henkeä kuljettanut kone vain katoaa savuna ilmaan jälkiä jättämättä.

Nyt arvoitukseen on saatu lisää vettä myllyyn, kun Nirvana-leski Courtney Love on lähtenyt selvittelemään tapausta. Hän tutki Tomnod-sivustolta karttaa ja löysi sieltä kohtia merestä, joita epäili Malesian turmakoneen putoamispaikaksi. Nainen julkaisi asiaan liittyen kuvan Twitterissä.

– En tiedä mitään lentämisestä. Ajattelin, että kone vuotaisi edelleen polttoainetta, joten etsin öljyvuotoa. Löysin sellaisen ja sen lähellä näytti olevan esine. En tiedä onko se kone vai ei, mutta ajattelin tehdä oman osani ja tuoda sivustolle lisätietoa kaikkien perheiden takia, kertoi Courtney Love Daily Intelliger -lehdelle.

– Toivon, että he löytävät koneen. Rukoilen, että he ovat kaikki hengissä. Se on surullista ja tunnen myötätuntoa kaikkia tilanteessa olevia kohtaan. Tämä oli vähintä, mitä voin tehdä.

49-vuotias Courtney Love oli vielä taannoin Hole-bändin menestynyt laulaja, kunnes bändi hajosi. Sen jälkeen hän näemmä päätti ryhtyä salaliittoteoreetikoksi. Nainen on kärsinyt huumeongelmista elämänsä aikana, ja hänellä on ollut addiktio kauneusleikkauksiin. Hänellä ja edesmenneellä Kurt Cobainilla on yhteinen Frances Bean Cobain -tytär.