MTV-teiniäiti Farrah Abraham julkaisi ensimmäisen sinkun

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Teiniäiti Farrah Abraham on onnistunut käyttämään julkisuutensa hyödyksi lähes kaikilla mahdollisilla aspekteilla, kun hänet kiinnitettiin jopa Päivien viemää -saippuasarjan näyttelijäkastiin. Lisäksi hän on aloittanut kirjoittaa kirjaa aikuisviihteen varjopuolista.

Sen lisäksi Farrah Abraham kuittasi aikuisviihde-elokuvasta miljoonasumman ja sittemmin hänestä on tehty myös seksinukke. Nyt nainen on astunut musiikkimaailmaan ja hän on julkaissut ensimmäisen Blowin’-musiikkivideonsa. Lopputuloksen voi arvata.

– Farrah Abrahamin sinkku Blowin’ saa näyttämään Rebecca Blackin Friday-kappaleen hyvältä. Blowin’-kappaleen on säveltänyt ja esittänyt robottiankka kaukaiselta galaksilta. Biisi todistaa, että laulaja on vain naamioitunut ihmiseksi ja omaa todellisuudessa hyvin oudot lähtökohdat, Elite Daily kommentoi sinkkua.

Farrah Abraham joutui kokemaan lapsena fyysistä väkivaltaa, minkä takia hän paikkaili myöhemmin itsetuntoaan plastiikkakirurgialla. Nainen on käyttänyt operaatioihin yli 30.000 dollaria. Hän antaisi myös lapsensa Sophian käydä kauneusleikkauksissa.