Jared Leto näyttää Jeesukselta: ”Tämä ei mene pois muodista!”

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Suomessa Emma-gaalassa äskettäin nähty Jared Leto on aloittanut uuden tukkavillityksen maailmalla. Hänen Oscar-kampauksensa herätti kiinnostusta, kun stylistin kerrottiin pohtineen pitkään, mitä miehen pitkille kutreille voisi tehdä, jotta kauniskasvoinen Leto ei näyttäisi liikaa naiselta juhlatilaisuudessa.

Jared Leto näyttää Jeesukselta, ja tietää sen itsekin. Hän julkaisi aiheesta itseironisen Instagram-kuvan, jossa miekkonen vertaa tyyliään kristittyjen suosikkimieheen. Jeesus-hiustyyli ei ole mennyt pois muodista 2000 vuoden aikana, joten sen voisi sanoa olevan kestosuosikki.

– Haaa! Muoti voi muuttua, mutta tyyli ei mene koskaan pois muodista. #klassinentyyli #muodinedelläkävijä #kiitosJK #eivoiverratajeesukseen, kirjoitti tähti blogiinsa kuvan oheen.

42-vuotias poikamainen Jared Leto voitti äskettäin Oscar-palkinnon roolisuorituksellaan Dallas Buyers Club -elokuvassa, jossa hän esitti HIV-positiivista transvestiittia. Mies sotkeutui Oscar-juhlissa Ireland Baldwinin ottamaan valokuvaan hyppäämällä siinä poseeraavien henkilöiden takaa mukaan otokseen outo ilme kasvoillaan.