Awww! Lapsikuoro esitti Pharrell Williamsin hitin

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Pharrell Williamsin Happy-kappale on eräs tämän vuoden suurimpia hittejä, ja sen tiimoilta on kuvattua monia verkkovideoita. Äskettäin kerroimme videosta, jossa tähti yllätti uskollisen ihailijansa kesken tämän työpäivän.

YouTube
YouTube

Queen-niminen nainen tanssi juuri silloin luokassa lasten kanssa Williamsin musiikin tahtiin. Nyt on verkossa julkaistu suloinen video, jossa ala-asteoppilaista koostuva kuoro esittää Happy-kappaleen. Detroit Academy of Arts and Sciences -koulun lapsosten cover-versio hittilaulusta on ihastuttavaa kuultavaa. Jopa Pharrell voisi liikuttua esitystä seuratessaan.

Williamsin Happy-kappale on osa tässä kuussa julkaistua G I R L -albumia. Albumilla vierailevat muun muassa Kelly Osbourne, Justin Timberlake, Timbaland, Miley Cyrus, Daft Punk, JoJo ja Alicia Keys. Levy on muusikon ensimmäinen albumi kahdeksaan vuoteen. Sitä ennen hän julkaisi vuonna 2006 In My Mind -levyn.