Tässä vasta tiivistys – miehet coveroivat Beyoncen levyn viidessä minuutissa

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Beyoncen visuaalinen albumi on ollut niin suosittu, että sen kappaleet ovat päätyneet jo parodioitavaksi. Kerroimme äskettäin Reggie D. Whiten ja Adrian Anchondon videosta, jossa rakkaus kuningatar B:n aviomieheen korvattiin rakkaudella donitsiketju Dunkin Donutsia kohtaan.

YouTube
YouTube

Nyt kaksi uskaliasta herrasmiestä on lähtenyt tekemään coveria koko Beyoncen uusimmasta albumista. Viidessä minuutissa miehet kaivavat esiin syvimmän timantin laulajattaren musiikkitaideteoksesta. Pentatonix-duo onnistuu koskettamaan ja viihdyttämään esiintyessään Superfruit-nimellä.

Scott Hoying ja Mitch Grassi ovat varsinaisia taitureita, ja heillä on myös kehuttavan hyvä miesfalsetti, jota kuunnellessa alkaa paikoitellen hengästyttämään. YouTube-video on jokaisen Beyonce-fanin paras aamun aloitus.