Nyt meni kissan hyppy pieleen – harvinaisen nolo tulos

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Kissat ovat tunnettuja etenkin niiden ketteryydestään. Onneksi internetissä voi ihailla myös hieman kömpelöimpiä karvatassuja, kun ihmiset ovat intoutuneet julkaisemaan huumoripitoisia kissavideoitaan kaikkien nähtäväksi.

YouTube
YouTube

Nyt vuoronsa saa oranssi kisumirri, joka yrittää suorittaa huikean loikan lumisen auton katolta. Valitettavasti kissan tassut eivät pidä liukkaan pinnan päällä ja se hyppää pahasti sivuun kohteestaan. Viiksekkäitä lemmikkieläimiä pidetään ketteränä lähinnä siksi, ette ne tippuvat aina jaloilleen.

Tieteen Kuvalehden mukaan kissan ruumiinrakenne edistää hypyistä selviytymistä, ja sillä on hyvin joustava selkäranka ja nopeat lihasrefleksit. Lisäksi kissoilla on erinomainen tilan ja suunnan taju. Videon eläimellä on ainoastaan pettänyt oman fysiikan tuntemus hetkellisesti.