Tätä ei Siskonpeti-sarjassa nähty – paljas alapää yllätti gynekologi-sketsissä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalaisten suosioon on viime viikkoina noussut jälleen uusi sketsisarja, kun Siskonpeti on saanut jo vankan katsojakunnan. Näyttelijöillä on sarjasta riippumatta usein taipumus järjestää toisilleen hauskoja käytännön piloja, ja sama koskee tietenkin myös Siskonpedin naistähtiä.

Parhaillaan Facebookissa leviää sketsisarjan kuvauksissa ikuistettu pätkä, jota ei lopullisessa ohjelmassa nähty. Nimimerkki Vekkuli Kaveri on ladannut YouTubeen videon, jossa sarjan tähdet ovat kuvaamassa gynekologi-sketsiä. Yllättäen näyttelijä Pirjo Heikkilän kasvojen eteen ilmestyy Sanna Stellanin oikea paljas alapää.

– Ei onko sulla oikee toosa siellä?! Eiks sulla ole mitään housuja? En mä pysty näytteleen, jos toi pimppi on tossa koko ajan. Mä haluan sulle alkkarit, Heikkilä ihmettelee nauraen.

– Mutta täähän on gynekologin vastaanotto, Sanna Stellan toteaa nauraen ja suostuu lopulta hakemaan alushousut jalkaansa.