Toimintatähti hämmentävässä mainoksessa – esittää partakarvaa?

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Miesten Old Spice -kosmetiikkatuotemerkki on viime vuosina osannut panostaa mainontaansa. Koomisissa mainoksissa on nähty niin jerseyshoremaista biletysmeininkiä kuin urheilutähtiä. Nyt uusimmalla mainosvideolla nähdään The Expendables -elokuvan tähti Terry Crews.

YouTube
YouTube

Mies on varsinainen koomikko, sillä onhan hänet männävuosina nähty esimerkiksi White Chicks ja Click -elokuvissa hauskoissa rooleissa. Terryllä on itseironiaa myös Old Spice -mainoksessa, jossa hän esittää partaansa ajavaa miestä ja poskessa kasvavaa partakarvaa.

Sentimentaalisesti mies muistelee yhteisiä hetkiä partakarvojensa kanssa, mutta tunteilun jälkeen sänki saa kyytiä huudon kera. Crews on tässäkin mainoksessa erinomaisessa fyysisessä kunnossa, eikä miehen vatsalihasosastossa ole valittamista.

Viime aikoina entinen NFL-pelaaja on erikoistunut elokuviin, ja hän tähdittää vielä tänä vuonna The Expendables -elokuvasarjan kolmatta osaa. Kyseisessä yleisön odottamassa suosikkielokuvassa nähdään myös vakikastin lisäksi uusina kasvoina Mel Gibson, Harrison Ford, Wesley Snipes ja Antonio Banderas.