Traktorikuskilla todella huono päivä – kaikki meni pieleen

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Yleensä maanantait ovat niitä päiviä, jolloin unohtaa avaimet kotiin, myöhästyy bussista, hävittää huivin ja saa migreenin. Nyt verkkovideolla nähdään erään traktoria ajavan miehen huono päivä, joka peittoaa epäonnisuudellaan kaikkien keskivertomaanantain.

Liikennekamera on kuvannut risteyksen vilinää ja kaikki sujuu ajotiellä mainiosti, kunnes paikalle köröttelee traktori. Kuljettaja ei pysähdy risteyksen stop-merkillä ja kääntyy oikealle. Valitettavasti traktorin peräkärry irtoaa käännöksessä ja valuu kauemmas.

Kuljettaja jättää traktorinsa tien viereen ja juoksee kärryn perään. Mies kuitenkin kompastuu ja osuu päistikkaa katuun pienen ilmalennon jälkeen. Kärry törmää samaan aikaan toiseen autoon ja pian myös traktori lipuu paikalle ja rysäyttää koko komeuteen.