Alaston nainen hölkkäsi Lontoon kaduilla – ohikulkija kuvasi

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Kaduilla voi tavata kaikenlaisia vastaantulijoita kotiinsa kauppakassien kanssa kiiruhtavista kotiäideistä kadunmiehiin. Joskus tulee kuitenkin vastaan jotain, mikä loksauttaa leuan auki. Elijah Bailey III ei odottanut näkevänsä bussin ikkunasta ulkona hölkkäävää alastonta naista.

YouTube
YouTube

Neitokainen juoksenteli ilkosillaan Uxbridge Roadilla Länsi-Lontoossa Lucozade-urheilujuomapulloa kantaen. Videolle näyn tallentanut Bailey julkaisi kuvamateriaalin myöhemmin Facebook-sivustollaan, ja kuvaili tilannetta tarkemmin.

– Naisen kasvoilla ei ollut katumusta. Olen vieläkin shokissa. Poliisi pysäytti hänet Deans Parkin edustalla, ja hän suhtautui asiaan tyynesti, kuten he olisivat halunneet vain hetken hänen aikaansa tai kulauksen Lucozade-juomaa, kirjoitti Bailey.

Naista ei Daily Mail -sivuston mukaan pidätetty. Hänen nakuilunsa syy on jäänyt epäselväksi, ja sitä ihmetellään edelleen.