Koira sai hepulin – hypähteli sohvalta toiselle

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Koirat ovat suloisia veijareita, jotka ihastuttavat eri toten saadessaan yhtäkkisen hepulin. Monilla YouTube-videoilla nähdän karvatassuja, jotka säntäilevät pikanopeudella pitkin asunnon lattioita tai riehuvat pihamaalla kuin viimeistä päivää.

YouTube
YouTube

Nyt verkossa leviää video Stig-koirasta, joka on löytänyt parhaan tavan kuluttaa päiväänsä. Se hyppelee sohvalta toiselle vauhdilla käyttäen niiden välissä olevaa rahia ponnistusalustanaan. Muutkin perheen lemmikit näyttävät innostuvan hepulihetkestä.

Kerroimme aiemmin koirasta, joka leikki kissan kanssa perheensä sohvalla. Sekopäinen pomppiminen ei kylläkään ollut videolla kissimirrin mieleen, vaan se tyytyi tuijottelemaan tylsistyneenä eläinystävänsä hyperaktiivista kohtausta.