Mäkkärin työntekijä kuulostaa nauhoitteelta – asiakas kuvasi videolle

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Nykyään puhutaan paljon työpaikkojen teknologisoitumisesta. Ihmiset korvataan monissa ammateissa roboteilla, ja automaattivastaaja voi olla päällä tulevaisuudessa monessakin asiakaspalvelupisteessä. Eräs McDonald’s-ravintolan työntekijä on tehnyt aiheesta pilaa.

YouTube
YouTube

Nuori mies ottaa YouTube-videolla tilauksen vastaan McDonald’s-pikaruokalan autokaistalta. Hän onnistuu kuulostamaan valmiilta äänitteeltä, ja hän herättää huvittuneisuutta työtovereissaan. Katsojakin saattaa hymähdellä imitoidulle automaattiäänelle.

McDonald’s-ravintoloita on ympäri maailmaa, ja niissä usein sattuu ja tapahtuu. Kerroimme äskettäin kahdesta teinipojasta, jotka saivat porttikiellon ravintolaan vietettyään siellä tunnelmallista treffi-iltaa pöytäliinan, omien lasiastioiden ja kynttilöiden luoman tunnelmavalaistuksen avulla. Henkilökunta heitti virallisesti pukeutuneet viinilasin kilistelijät ulos liiallisen huomion herättämisen takia.