Mies yritti selittää seksitermiä isovanhemmille – karu lopputulos

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Miehillä on saattanut tulla vastaan tilanteita, joissa käsittämätön väliintulo on estänyt lähes täydellisen sekstailutilanteen. Nainen on ensin ollut kiinnostunut ja antanut vihjeitä siitä, että juttu voisi edetä fyysiselle tasolle.

YouTube
YouTube

Sitten paikalle tuleekin kaveri, jonka läpänheitto tai poikamaiset kananmunapierut kaatavat iskuyritykset kuin korttitalon. Englanniksi tällaista paikalle osunutta ilonpilaajaa kutsutaan cockblock-termillä. Nyt eräs mies yrittää selittää isovanhemmilleen kyseistä seksuaalista termiä. Isoisä ei millään arvaa, mitä sana voisi tarkoittaa, mutta epäilee sen liittyvän jotenkin penikseen.

Kun cockblock-termi esitellään isoäidille, vanha nainen järkyttyy ja neuvoo nuorukaista vaihtamaan ystäväpiiriään. YouTube-videolla päädytään koomiseen tilanteeseen, jossa isoäiti lopulta soittaa lapsenlapsensa Ethanin Colen ystäville ja toruu heitä huonosta käytöksestä.