Muffineista neuvotellut pikkupoika sai vihdoin tahtonsa läpi!

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Kerroimme äskettäin eräästä pikkupojasta, jolla oli Napoleonin strategiset taidot, kun hän yritti houkutella äitiään antamaan itselleen muffineita. Kolmevuotias Mateo teki kaikkensa ja pisti neuvotella Linda-äidin kanssa makeista herkuista – tuloksetta.

YouTube
YouTube

YouTube-video hauskuutti monia katsojia. Nyt suloinen Mateo on päässyt vierailemaan äitinsä kanssa Ellen DeGeneresin keskusteluohjelmassa, jossa unelma muffineista toteutui ylenpalttisesti. Pikkumies pääsi ahmimaan supersankariteemaisia muffineita.

Muffinirakennelman keskellä oli Mateon hauska pahviversio. Ellen lahjoitti myös perheelle 10.000 dollarin shekin ja vilkasälyisen pojan äidille kylpyläloman. Huippusuositulla alkuperäisellä väittelyvideolla on jo yli 4,6 miljoonaa katsojaa.